RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Program echilibrat pentru Energia Rovinari

/ 2 iulie 2012

Astăzi, după ce echipele s-au înscris în campionatul Diviziei A de baschet masculin, la Federația Română de Baschet a avut tragerea la sorți pentru noul sezon.

Echipa antrenată de Slobodan Nikolic a avut parte de o tragere la sorți relativ bună, cu un program destul de echilibrat, un hop important fiind de trecut în etapele 3-5, când Energia va întâlni pe rând pe BC Timișoara, Asesoft și Gaz Metan Mediaș.

Primul meci Energia îl va disputa pe teren propriu, în compania celor de la CSU Atlassib Sibiu, iar ultimul meci din sezonul regulat, în retur, îl va juca tot acasă, cu cei de la Dinamo.

 Programul turului Diviziei A:

Etapa 1: Energia – CSU Sibiu
Etapa 2: Miercurea Ciuc – Energia
Etapa 3: Energia – BC Timişoara
Etapa 4: Asesoft – Energia
Etapa 5: Energia – Gaz Metan Mediaş
Etapa 6: Timba Timişoara – Energia
Etapa 7: Energia – CSS Giurgiu
Etapa 8: Farul Constanţa – Energia
Etapa 9: Energia – BC Mureş
Etapa 10: CSM Bucureşti – Energia
Etapa 11: Energia – CSU Craiova
Etapa 12: Energia – U Cluj
Etapa 13: CSM Oradea – Energia
Etapa 14: Energia – CSM Piteşti
Etapa 15: Dinamo – Energia

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • realgorj spune:

    N-as zice ca avem un program rau. La inceputul lunii august trebuie sa avem echipa, deocamdata avem un singur jucator sub contract : Louis Darby.Chiar daca au plecat Porter si Gutzi cred ca sunt sanse sa facem echipa competitiva.Iar daca zilele astea se afla si bugetul, atunci stie si Slobodan pe cine sa aconteze la Tg-Jiu. Chiar daca nerabdatori le-am sarit in cap ca nu stim nimic de echipa, trebuie sa acceptam ca treaba cu bugetul nu era de competenta antrenorului sau a lui Cumpanasu. CEO se naste greu…dar se naste !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.