RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, la Niş

/ 28 iunie 2012

O selecţionată de juniori a clubului Pandurii Târgu Jiu va participa, în perioada 29 iunie-1 iulie, la Niş (Serbia), la un turneu internaţional alături de echipe din Serbia, Bulgaria şi Grecia.

Gorjenii sunt reprezentaţi de cei mai buni jucători de la grupele 1993, 1994 şi 1995, iar echipa va fi condusă de Dorian Gugu şi Sorin Vintilescu. Daniel Unguru, jucător care a cochetat cu echipa mare a clubului Pandurii şi chiar a debutat în Liga 1, este surpriza acestei selecţionate. Iată componenţa delegaţiei gorjene: Ionuţ Popescu, Marian Părpăneaţă, Andrei David, Mihai Şchiopu, Nicolae Băloi, Raoul Pârvulescu, Alexandru Cilică, Alberto Novabilschi, Răzvan Negrescu, Constantin Cocină, Daniel Mărgărit, Andrei Piţian, Andrei Bîrlan, Daniel Unguru, Ionuţ Frunză, Eduard Novabilschi, Răzvan Nicolae.

Delegația pandură de la Niș va fi condusă de Daniel Băloi, secretarul general al echipei gorjene fiind și cel care are în subordine desfășurarea activităților Centrului de Copii și Juniori. „Sperăm să facem o figură frumoasă. Este o experienţă interesantă și utilă să ne verificăm potenţialul cu echipe din alte ţări”, a declarat oficialii Pandurilor înaintea deplasării la turneul internațional de la Niș.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.