RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Panduri cu probleme

/ 27 iunie 2012

Deși nu este vorba de grave probleme medicale, unii jucători de la Pandurii au fost sau sunt în continuare clienți ai infirmeriei.

            „Mai avem ceva probleme medicale în lot, dar sper ca ele să dispară până la ora debutului în cel de al doilea stagiu de pregătire, din Austria. Cojoc a început deja să se antreneze din nou după problema la gleznă, iar Cardoso a revenit de miercuri la program pentru că nu avea nimic grav. Pe Băcilă nu îl bag la joc încă, prefer să mai acumuleze ceva, pentru că una e antrenamentul şi alta e jocul propriu-zis. Lemnaru se află la Bucuresti, acolo unde urmează un tratament. Din câte se pare, el are ceva legat de un ganglion pentru că resimţea dureri foarte mari, dar am speranţa că luni va reveni la lot, atunci când vom pleca spre Austria”, a declarat Grigoraș despre jucătorii care au probleme medicale. În afara acestora, tehnicianului Pandurilor i-a lipsit și Pleașcă, jucător pe care îl va lua în cantonamentul din Austria: „Îl vreau pe Pleaşcă cu noi în Austria, să-l introducem în circuit, să revină mai repede pe gazon. Este un jucător în care mi-am pus şi îmi pun în continuare mari speranţe. E clar că nu va reveni în prima parte a turului, dar dacă o să-l avem lângă noi de acum, poate va trage tare şi el şi se va recupera mai rapid”, a completat Grigoraș.

            Ultima problemă medicală apărută în lotul Pandurilor este cea a lui Voiculeț, care a suferit o fractură la un deget de la mână în partida amicală cu Milsami Orhei și care, în mod sigur, va avea nevoie de câteva zile de pauză în perioada următoare.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.