RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Știința Turceni visează la calificarea la Turneul Final al juniorilor A1

/ 26 iunie 2012

După victoriile cu 4-1 și 9-2 în fața celor de la CSS Reșița, juniorii A1 de la Știința Turceni s-au calificat la turneul zonal, iar ieri echipa din Turceni s-a aflat în urnele Federației Române de Fotbal care au trimis-o la Petroșani în încercarea de a intra în careul de ași pe țară.

Cele 19 echipe rămase în competiție au fost împărțite în patru grupe, trei de câte cinci, una singură, în care a fost inclusă și reprezentanta Gorjului, fiind compusă doar din patru echipe. Știința Turceni va evolua în grupă cu CS Universitatea Petroșani, ACS FC Dănuț Coman Pitești și AS Energia Craiova.

Știința Turceni va juca pe 28 iunie, de la ora 19:30, cu FC Dănuț Coman Pitești, pe 29 iunie, de la aceeași oră, cu Universitatea Petroșani, iar pe 1 iulie, de la ora 09:00, cu Energia Craiova. Partidele se vor juca la Petrila, doar echipa care se va clasa pe primul loc urmând a se califica în semifinale Campionatului Național al Juniorilor A1, acolo unde, dacă se vor califica, juniorii de la Știința Turceni vor juca cu câștigătoarea grupei A, acolo unde au fost repartizate CS Gura Humorului, CS Școlar Pașcani, ASC Bacău, LPS Buzău și CS Petrolistul Boldești.

Chiar dacă este destul de greu să treacă de această grupă de zonă, directorul sportiv al celor de la Știința Turceni, Vali Modrea, spune că este încrezător în echipa de tineri pe care o trimite la Petroșani: „Am trecut fără probleme de echipa din Reșița și sperăm să avem o comportare cât mai bună și la turneul de la Petroșani. Este dificil, dar este posibil orice, chiar dacă trebuie să ne pultăm cu reprezentantele unor zone cu o puternică tradiție în promovarea tinerelor talente cum sunt Craiova și Piteștiul, dar și reprezentanta gazdelor, Universitatea Petroșani”, a declarat Modrea pentru Sport în Gorj.

La turneul zonal de la Petroșani, antrenorul Mihai Manolache va deplasa un lot de 23 de tineri jucători din care fac parte: Mihail Bădoiu, Constantin Boblea, Cătălin Bușe, Bogdan Călugăru, Mircea Călugăru, Nicolae Cărășel, Madălin Ciocîrlan, Andrei Drinceanu, Alexandru Geonea, Cristian Gheorghe, Liviu Ionișcu, Adrian Lupuleț, Robert Mandoiu, Robert Miloș, Cristian Miuț, George Petrescu, Cristian Roșu, Costinel Sotea, Eugen Tirei, Ionuț Vava, Ștefan Vilsan, George Vîrlan, Sorin Vladu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.