RSS post comments feeds rss email feeds twitter

1.000 de zile de Sport în Gorj

/ 26 iunie 2012

Pe 1 noiembrie 2009, în spațiul on-line, și-a făcut apariția primul și, deocamdată, și singurul, site dedicat exclusiv sportului gorjean.

Au trecut de atunci 1.000 de zile în care www.sportingorj.ro a devenit un brand cunoscut și respectat între pasionații de sport din județul Gorj, dar nu numai, Sport în Gorj fiind citit și citat chiar și peste hotare.

Ne-a bucurat enorm în tot acest timp feedback-ul pe care Sport în Gorj l-a primit din partea cititorilor săi, oameni care au înțeles că din comentariile civilizate postate pe acest site se poate mișca ceva, că orice sugestie constructivă a lor și-a găsit, dacă nu rezolvare, măcar susținere. Le mulțumim tuturor celor aproape 80.000 de vizitatori unici care au deschis măcar o singură dată acest site, dar în special celor care au urcat numărul vizitelor la circa 410.000 de vizite și a peste 1.200.000 de pagini vizitate.

Dorim acum să le mulțumim tuturor celor care au ajutat Sport în Gorj nu numai din spatele unei tastaturi și a unui monitor și nu puțini sunt aceia care ar merita să le spunem numele. Nu o facem pentru ca nimeni să nu fie pierdut pe undeva, însă nimeni nu a fost și nu va fi uitat.

Au fost 1.000 de zile în care Sport în Gorj n-a rămas doar dator nici celora care fac sport, nu numai celor care-l citesc. Sport în Gorj a organizat până acum trei ediții ale Cupei „Sport în Gorj” la Streetball, a premiat câștigătoarea fazei județene a Cupei României la fotbal din 2010, dar și finalista aceleiași competiții și, nu în ultimul rând, a reușit să pună în scenă la Târgu Jiu un interesant meci internațional de futsal între echipele naționale ale României și Muntenegrului. Și fiți siguri că nu ne vom opri aici!

Avându-vă în spate în tot acest timp și simțindu-vă realul suport, suntem pregătiți să mergem mai departe, iar în următoarele 1.000 de zile suntem gata să vă oferim multe alte surprize și vrem să începem cu măcar 1.000 de ziare pe care să le citiți săptămânal.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.