RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș speră să aibă atacantul dorit chiar în Poiană

/ 25 iunie 2012

Deși președintele executiv al Pandurilor spunea că soluții pentru postul de atacant vor mai fi căutate cel mai probabil doar în Austria, Grigoraș spune că problema ar putea fi rezolvată mai rapid.

            Fără a da numele țintei sale, Grigoraș spune că atacatul dorit de el ar putea ajunge în următoarele zile în cantonamentul echipei din Poiana Brașov: “Poate să se rezolve problema atacantului şi până la plecarea din Braşov, dar încă nu pot să dau şi nume. Cert este că suntem în discuţii foarte avansate cu un atacant, am vorbit şi cu domnul Condescu, iar dumnealui a fost de acord să-l aducem. Chiar în câteva zile… Suma de transfer nu este una prea mare, e clar că nu suntem noi Steaua, dar va trebui să facem şi o investiţie de acest gen pentru a putea rezolva problema atacului. Repet, nu este vorba de o sumă mare şi am primit asigurări că putem să facem plata. Acum rămâne de văzut dacă în zilele următoare o să ne înţelegem şi cu jucătorul pentru că am înţeles că în proporţie de 90%, clubul de care aparţine, îl va ceda”, a  declarat antrenorul pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.