RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CSMS Iași vrea un jucător de la Minerul Motru

/ 25 iunie 2012

Proaspăt promovată în Liga 1, CSMS Iași nu se mulțumește doar cu un jucător luat de la o echipă gorjeană și, după ce l-a împrumutat deja pe Ciucur de la Pandurii, îl vrea și pe Răduca de la Minerul Motru.

            Tânărul atacant al Minerului Motru a impresionat în ultima ediție de campionat în liga a III-a fiind un atacant fiind transferat de gorjeni în urmă cu un an de la Concordia Chiajna.

            Directorul sportiv al Minerului Motru, Mihai Cernica, a declarat pentru Sport în Gorj că, în ciuda faptului că la început ieșenii au discutat cu jucătorul fără acordul lor ar fi bucuros dacă Răduca ar ajunge să evolueze la echipa ieșeană: „Răduca ar vrea să plece la Iași, a și fost acolo, dar încă nu este nimic clar. Inițial ei au discutat cu impresarul jucătorului și cu el, fără a lua legătura mai întâi cu noi, fapt care ne-a deranjat într-un fel. Nu este normal și nici regulamentar să se discute cu jucătorul atâta vreme cât el mai este sub contract cu noi încă doi ani, până în 15 iunie 2014. Și-au dat și ei seama că au greșit și apoi au luat legătura cu noi. M-aș bucura ca Răduca să ajungă la Iași și să joace în Liga 1. Au mai fost vorbe și în iarnă și au rămas doar vorbe și Răduca a jucat tot la noi”.

            Deși s-a vehiculat suma de 25.000 de euro pe care Minerul Motru ar solicita-o pentru dezlegarea jucătorului, Mihai Cernica infirmă faptul că s-ar fi ajuns la o astfel de negociere: „Nu a fost nicio discuție legată de suma de transfer. Am discutat cu Florin Prunea, dar nu am vorbit de bani, ci doar de eventuala deplasare a jucătorului în cantonamentul pe care ieșenii îl fac în Austria. Noi ne-am dat acceptul, dar ei trebuie să se oblige să plătească cheltuielile medicale pentru jucător în cazul nefericit în care Răduca s-ar accidenta în acest cantonament”, a mai declarat oficialul echipei motrene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.