RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso rămâne, dar nu va mai juca fundaș central

/ 21 iunie 2012

În această vară s-a vorbit despre o posibilă plecare a lui Carlos Cardoso, s-au avansat chiar nume, cel mai des folosit fiind cel al echipei ucrainiene Volin Luțk, dar nimic nu s-a concretizat și se pare că jucătorul va continua să evolueze sub comanda lui Petre Grigoraș.

            Tehnicianul Pandurilor spune că, în ciuda problemelor ivite spre finalul sezonului între el și jucător, Cardoso va continua să rămână o soluție, însă doar pentru postul de fundaș stânga: „Cardoso e fundaş stânga şi acolo va juca. Dacă va câştiga duelul cu Cristea şi Vlad, va juca. Fundaş central sau atacant nu-l voi mai folosi niciodată. Asta e clar. Nu-l mai expun aşa cum am făcut în retur când în unele meciuri a greşit”, a declarat Grigoraș.

            Cardoso a fost folosit pe trei posturi în turul campionatului trecut și s-a descurcat foarte bine, mai ales atunci când a făcut-o din poziția de aripă stânga, perioadă în care a și înscris de cinci ori, însă în retur a fost mutat în centrul defensivei, iar evoluțiile sale au fost mult sub așteptări.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.