RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Optimism în tabăra Petrofac-ului înaintea barajului

/ 19 iunie 2012

Petrofac Țicleni va juca miercuri, de la ora 17:30, pe stadionul Termo din Drobeta Turnu Severin, meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a în compania celor de la Muncitorul Reșița.

În tabăra campionilor Gorjului domnește optimismul mai ales după ce echipa din Țicleni a reușit săptămâna trecută eventul câștigând și faza județeană a Cupei României: „Ne dorim să câștigăm și la baraj, să mergem mai departe la liga a III-a, să ne bucurăm cu toții. De mult timp Țicleniul n-a mai avut echipă în Liga a III-a și sperăm că a venit momentul”, a declarat unul dintre veteranii celor de la Petrofac Țicleni, unul dintre cei trei foști panduri, Dan Amzucu. Cel mai convins de promovare pare a fi Adi Popescu: „Avem șanse să batem în baraj de 99,99%. Trebuie să-i batem. Mă bazez pe experiență, pe valoare, trebuie să-i batem neaparat”. Al treilea fost pandur din lotul Petrofac-ului, Romeo Rădoi, este mai temperat în declarații, dar și el își dorește ca echipa din Țicleni să încununeze un an bun cu o promovare: „Am luat două trofee, este o realizare, dar realizarea cea mare sperăm să o facem miercuri, la baraj, la meciul cu Muncitorul Reșița”.

În vreme ce campioana Gorjului se bate pentru promovare la Severin cu cea a Caraș Severinului, la Rovinari, pe stadionul Tineretului, se vor întâlni campioanele Doljului, CS Apă Craiova, și cea a vâlcenilor,CS Posada Perișani.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Liviu spune:

    om in plus o repriza si penalty ratat in minutul 97 v-ati facut-o cu mana voastra

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.