RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a început stagiul de pregătire montană

/ 18 iunie 2012

Grigoraș a luat 22 de panduri în cantonamentul de la Poiana Brașov, alți jucători urmând a se alătura lotului în următoarele zile.

Mingote, Lazar, Horvat, D. Popescu, Băcilă, Viera, Rusu, Rada, Cardoso, Ungurușan, Vlad, Mamele, Melinte, Cristea, Voiculeț, Nistor, Lemnaru, Ignea, Grigoraș, Maxim, Ibeh și Matulevicius au plecat de la Târgu Jiu cu destinația Poiana Brașov, acolo unde Pandurii va efectua un cantonament montan în perioada 18-28 iunie. Celor menționați li se vor adăuga și alți jucători precum Răduț, Cojoc sau doi atacanți israelieni care vor fi testați de antrenorul Pandurilor în această perioadă de pregătire.

Pentru o serie de jucători tineri, Petre Grigoraș a decis că soluția de moment o reprezintă împrumutul lor la alte echipe, după ce Brata și Ciucur au fost cedați pentru un an la Brașov și Iași, alți nouă jucători fiind în căutarea unor echipe care să le ofere posibilitatea de a juca mai mult decât ar fi putut-o face la echipa gorjeană, iar aceștia sunt Voinea, Alexandru Dan, Oiță, Avramescu, Unguru, Roberto Dumitru, Tătaru, Neagu și Lupu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.