RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Au trecut de Olimpia Satu Mare, îi așteaptă Steaua

/ 17 iunie 2012

Juniorii C de la Pandurii Târgu Jiu au obținut primul succes la turneul semifinal de la Cluj Napoca învingând pe Olimpia Satu Mare și joacă luni cu Steaua București.

            Elevii antrenorilor Eugen Pădureanu și Constantin Andriucă au învins cu 4-1 pe Olimpia Satu Mare într-un meci cintrolat de la un capăt la altul de echipa gorjeană. Dodoi a deschis scorul în minutul 3 transformând o lovitură liberă de la 20 de metri, dar sătmărenii au egalat repede, după doar șase minute, în urma unei lovituri de colț. Tot după un corner au înscris juniorii Pandurilor în minutul 27, prin Șomanescu, stabilind scorul primei reprize. În a doua parte a meciului au mai punctat Săndulescu, în minutul 50, atacantul Pandurilor insistând la o minge pe care a suflat-o portarului advers, și prin Dodoi, în minutul 75, acesta realizând dubla cu un șut superb, în vinclul porții, de la 25 de metri.

            Pandurii a jucat în formula Anghel – Bordînc, Șomanescu, Miroiu, Purece – Bozianu, Dudea, Tudor, Romanescu – Dodoi, Săndulescu; pe parcursul meciului fiind trimiși pe teren și Croicu, Giorgi, Petrache și Ciobanu.

            Luni, de la ora 18:00, Pandurii va juca în compania celor de la Steaua București, care a trecut și ea de Olimpia Satu Mare, scor 3-1. Tot la Cluj Napoca, în altă grupă, în meci decisiv pentru calificarea în finala acestui Turneu semifinal, se vor înfrunta Ardealul Cluj și Corona Brașov, învingătoarele din aceste două partide urmând apoi a juca miercuri, de la ora 10:00, pentru a stabili echipa care va participa la Turneul Final al Juniorilor C.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.