RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mamele convins de lot și stabilitate să semneze cu Pandurii

/ 16 iunie 2012

Fundașul Iulian Mamele a dezvăluit care au fost argumentele care l-au convins să aleagă echipa gorjeană după terminarea contractului cu Concordia Chiajna.

„Pandurii Târgu Jiu a avut întotdeauna un lot bun, a avut stabilitate și pentru mine aceste lucruri au fost primordiale. Mă rog la Dumnezeu să-mi dea sănătate, putere de muncă și să demonstrez că am valoare și să mă impun de la început”, au fpst primele declarații făcute de Iulian Mamele în tricoul Pandurilor. Acesta a precizat că nu se gândește să-i ia locul lui Vlad Chiricheș, ci doar să demonstreze că Iulian Mamele este un fotbalist în care Pandurii poate să bună bază: „Vlad Chiricheș este un fotbalist mare, a demonstrat acest lucru și îi doresc baftă la Steaua sau AC Milan, să dea Dumnezeu să ajungă acolo. Eu am venit aici nu să mă compar nici cu Chiricheș și nici cu altcineva. Eu sunt Iulian Mamele și sper să demonstrez că oamenii pot avea încredere în mine și sper să avem rezultate”, a mai declarat noul pandur.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.