RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cristian Melinte: „Când am auzit că sunt dorit, n-am stat pe gânduri”

/ 16 iunie 2012

Jucător împrumutat un an de la Palermo, Cristian Melinte spune că speră ca un sezon bun cu Pandurii în Liga I să-l readucă în atenția clubului italian.

„Vreau să mă pregătesc cât mai bine și să încerc să joc și să îmi fac treaba cât mai bine la Pandurii. Sper ca un sezon bun aici să mă trimită din nou la Palermo. Sper să-mi fac aici cît mai bine treaba, să ne îndeplinim obiectivele, iar ce va fi din vară vom vedea”, a declarat Melinte.

            Fost jucător la Petrolul în sezonul trecut, Melinte spune că știe care este forța echipei gorjene în Liga I, acesta fiind și motivul pentru care a acceptat oferta Pandurilor: „Pandurii este o echipă foarte bună, am simțit asta anul trecut când am jucat contra Pandurilor. M-au convins și rezultatele care le-au avut, iar când am auzit că sunt dorit, n-am stat pe gânduri. Sunt aici, asta este cel mai important, și mă bucur că sunt aici. Sper să joc și cât voi juca sper să o fac cât mai bine posibil. Trebuie să terminăm mai sus decât anul trecut, nu potem să ne clasăm mai jos de locul șapte”, a încheiat fundașul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.