RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Transferul lui Chiricheș ar putea acoperi jumătate din bugetul Pandurilor

/ 13 iunie 2012

Plecat de doar șase luni de la Pandurii la Steaua, Vlad Chiricheș a devenit deja o țintă pentru marile cluburi din Europa, pentru transferul său vehiculându-se sume importante pe care aceste echipe ar putea să le achite Stelei în schimbul fundașului.

Milanul pare a fi cea mai insistentă echipă în privința transferului lui Vlad Chiricheș care ar urma să-l înlocuiască pe Thiago Silva, iar suma pentru care fostul pandur ar putea ajunge la Milano oscilează între 5 și 10 milioane de euro. Având în continuare 20% dintr-un eventual transfer al lui Chiricheș, Pandurii ar putea da lovitura în această vară încasând, în cazul perfectării mutării, între unu și două milioane.

Oficialii Pandurilor privesc cu interes situația lui Vlad Chiricheș și spun că fundașul echipei naționale ar putea ajunge în curtea Milanului pentru o sumă de circa 6-7 milioane de euro, sumă care ar urma să le rotunjească binișor conturile gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.