RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petrofac Țicleni a făcut eventul în Gorj

/ 13 iunie 2012

După ce a reușit să câștige campionatul Ligii a IV-a, Petrofac Țicleni s-a impus și în finala Cupei României, faza județeană, și a făcut eventul în Gorj în sezonul 2011-2012.

Petrofac Țicleni a învins în finala competiției pe Știința Turceni cu 2-1 (2-1) în urma unui meci extrem de disputat, pe alocuri dincolo de limita regulamentului. Petrofac a deschis repede scorul, în minutul 9, prin Berescu, acesta fructificând din interiorul careului o centrare excelentă a lui Săulescu. Echipa din Turceni a pus apoi stăpânire pe joc, a fost mai prezentă în jumătatea adversă, iar Ficioru a egalat în minutul 26 cu o frumoasă lovitură de cap care a poposit în vinclul porții celor de la Petrofac. Experiența superioară a celor de la Petrofac s-a văzut în minutul 37, când Adi Popescu a centrat perfect pentru Amzucu, iar acesta a adus din nou echipa din Țicleni în avantaj cu o lovitură de cap plasată. Săulescu putea să majoreze avantajul echipei din Țicleni în finalul primei reprize, dar bara s-a opus, iar repriza secundă a fost rezervată mai mult nervilor și jocul a avut de suferit, finalul găsind pe tabelă scorul cu care s-a încheiat și prima repriză, unul care a dus cupa din nou la Țicleni după o pauză de un an.

Petrofac Țicleni – Știința Turceni 2-1 (2-1)

Stadion „Minerul” Mătăsari, spectatori: 400

Au marcat: Berescu (min. 9), Amzucu (min. 37) / Ficioru (min. 26)

Petrofac: Munteanu – Gheorghiță, Amzucu, Brașoveanu, Murărețu – Săulescu, R. Rădoi, Adi Popescu, Stamatescu – Pruțoiu (min. 90+1 Burlacu), Berescu (min. 82 Preda). Antrenor: Samir Bufanu.

Știința: Muja – Baros (min. 48 Cruceru), Dolcescu (min. 36 Gîlceavă), Olteanu, Bătrînca – Munteanu, Ficioru, Roncea, Simcea (min. 57 Stăncescu) – Drăgotoiu (min. 76 Agarafinei), Lupșoiu. Antrenor: Viorel Cojocaru.

Arbitri: Sorin Costreie – Pavel Tutunaru, Dănuț Birău.

www.sportingorj.ro 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.