RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii va merge pe mâna unui lot de 25 de jucători

/ 13 iunie 2012

Pandurii își va relua mâine pregătirile pentru noul sezon, iar antrenorul Petre Grigoraș spune că la sfârșitul perioadei de pregătire lotul său nu va număra mai mult de 25 de jucători.

            „Nu vor rămâne mai mult de 25 de jucători din care trei portari. În cantonamentul al doilea nu plec cu mai mulţi”, a declarat Grigoraș, care spune că se așteaptă la o explozie a jucătorilor tineri care au evoluat cu destul de mult succes și în campionatul trecut: „Chiar dacă l-am pierdut pe Pintilii, un jucător important o să trebuiască să-l înlocuim cu succes. Trebuie ca jucătorii tineri, Vlad, Maxim, Nistor să devină mai maturi şi să dea dovada valorii”, a mai spus tehnicianul pandurilor.

            La reunirea de mâine, la Pandurii ar trebui să-și facă apariția și o parte din jucătorii proaspăt transferați de gorjeni, Mamele, Matulevicius sau Ignea, Răduț fiind învoit până pe 21 iunie: „Conducerea lucrează. O să mai apară noutăţi, să sperăm că vor fi de bun augur şi se vor integra în ideea de joc a noastră şi în colectiv. Poate nu vor veni joi la reunire, dar când vom pleca în cantonamentul de la Braşov exceptându-l pe Răduţ pe care l-am învoit până pe 21 iunie, Mingote care are o problemă, toţi se vor prezenta”, a mai declarat Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.