RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii poartă negocieri cu mai mulți jucători

/ 13 iunie 2012

Petre Grigoraș a dezvăluit că se poartă discuții cu mai mulți jucători care să aducă un plus de valoare echipei sale în noul sezon.

            Fără a dezvălui vreun nume, Grigoraș spune că așteaptă ca aceștia să vină și să-l pună în dificultate atunci când va trebui să facă alegeri: „Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători, ştiu despre cine e vorba şi sunt sigur că trei sferturi din ei vor fi soluţii bune pentru noi. Mai multe nu vă pot spune. Tac şi vreau să văd un vestiar plin în care să nu încap nici eu şi să le vorbesc din uşă”. Deși a spus la un moment dat că vrea să aducă doar titulari, Grigoraș a ținut să se corecteze precizând că nimeni nu va veni cu acest statut, ci doar cu cel de aspirant cu șanse mari la titularizare: „Nu pot să aduc pe nimeni ca titular 100%. Aş vrea jucători de valoare care să se impună ca titulari în principiu. Asta nu înseamnă că aduc ceva, îi bag în echipă şi pe alţii îi dau la o parte. Aş vrea jucători care să plece din postura de favoriţi la titularizare, şi bineînţeles să am un lot de 17-18  de jucători de valori apropiate care oricând apelez la ei să dea randament la fel de bun ca cel din teren. O să fie şi jucători tineri care să crească pe lângă ceilalţi, şi astfel să fie o circulaţie a jucătorilor”, a încheiat tehnicianul echipei gorjene.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.