RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Dacă nu eşti pregătit, poţi debuta şi cu Vişina Nouă şi o iei în barbă!”

/ 12 iunie 2012

Antrenorul pandurilor privește oarecum detașat programul pe care echipa sa îl are în noul sezon, părerea lui Grigoraș fiind că oricum trebuie să joace cu toate echipele, cel mai mult contând pregătirea pe care elevii săi o vor avea înmagazinată la ora meciurilor.

„E bine dacă eşti pregătit ca echipă, dacă nu eşti pregătit poţi debuta şi cu Vişina Nouă şi o iei în barbă. Depinde de modul cum ne vom pregăti, de cum facem lotul, să facem un 11 competitiv şi să începem ca anul trecut. E un program echilibrat. Ştiu în mare cu cine jucăm, dar trebuie să joci cu toate echipele, nu cu una şi alta. Nu vă plac meciurile astea tari? Să ajungem să jucăm cu Vişina Putredă, Rovinari sau Motru. Astea sunt frumoase!”, a declarat Petre Grigoraș imediat după tragerea la sorți a țintarului sezonului 2012-2013 al Ligii I. Acesta are totuși un motiv de bucurie, lipsa etapelor de la mijlocul săptămânii în prima parte a sezonului: „Nu sunt intermediare, se joacă la o săptămână şi e timp suficient să pregăteşti meciul respectiv”, a mai spus antrenorul pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.