RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii așteaptă doi atacanți străini în probe

/ 10 iunie 2012

Pentru Pandurii campania de achiziții nici nu a început acolo unde Grigoraș are cele mai mari probleme, în compartimentul ofensiv.

            După plecarea lui Batin, în lotul Pandurilor au mai rămas ca atacanți doar Lemnaru, Maxim, Grigoraș, Ibeh și Brata, antrenorul echipei gorjene dorind cel puțin încă doi atacanți în lotul său: „Atacanții îi mai aștept… Pe unul îl știm, Matulevicius, iar alți doi jucători vor veni la începutul pregătirii pentru a-i vedea. Este vorba tot de jucători străini. Vom mai testa niște jucători de atac, din 3-4 sperăm să putem să oprim doi pe care să ne putem baza. Nu mai avansăm nume pentru a nu avea apoi licitații. În momentul în care apar mai multe echipe care se interesează de jucătorii pe care îi dorim, aceștia încep să se uite la nume, la oraș, la multe alte lucruri, chiar dacă i-am da și noi aceeași bani”, a declarat Grigoraș. Acesta a infirmat faptul că Pandurii ar fi interesată de serviciile lui Bilașco, însă nu pentru că nu l-ar considera un atacant valoros, cin din cauza cotei ridicate pe care fostul jucător al Unirii Urziceni și al Stelei o are: „Bilașco nu este și nu a fost în atenția noastră, nici nu știu de unde a apărut acest zvon. Este un jucător foarte bun, sunt sigur că își va găsi o echipă bună la care să joace și care să-i ofere un salariu mult mai mare decât ce putem noi oferi”, a exclicat Petre Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.