RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Dacă nu ar veni Răduț, ar fi o pierdere”

/ 10 iunie 2012

Subiectul Răduț este unul arzător în acest moment la Pandurii după ce antrenorul Stelei și-a adus aminte brusc de jucător și i-a cerut să fie prezent la reunirea echipei din Ghencea.

            Grigoraș spune și el că-l așteaptă pe jucător la antrenamentele Pandurilor, însă ceva mai târziu, luând în calcul că Răduț a fost o bună perioadă din vacanță la echipa națională de tineret, acolo unde au mai fost și Lazar și Rada: „Am vorbit și cu jucătorul, am stabilit cu el să se prezinte la noi pe 21 iunie, a cerut câteva zile în plus libere pentru că el a fost și la națională. Am văzut și eu ce a apărut în presă, am auzit ce a spus Reghecampf la sosirea în țară, dar nu am apucat să vorbesc cu Pîrvulescu și eu nu știu detaliile din contractul semnat cu Steaua. El știe mai bine ce s-a semnat, eu știu doar că mi s-a spus că îl voi avea pe Răduț un an de zile la Pandurii. Dacă nu ar veni Răduț, pentru mine, ar fi o pierdere pentru că eu voiam concurență la mijlocul terenului, pentru Voiculeț și Nistor, pentru că, e clar, nu va fi înlocuitorul lui Pintilii. Îmi place foarte mult de Răduț, îmi place stilul, îmi plac calitățile pe care le are și am încredere în potențialul acestui jucător”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

            Faptul că Reghecampf a declarat că-l așteaptă pe Răduț la reunirea Stelei a fost pus de Grigoraș pe seama vacanței și a unei informări incomplete a tehnicianului stelist de către conducerea bucureșteană: „Poate Reghecampf nu a fost înștiințat 100% în ceea ce privește detaliile contractului, Steaua este un club profesionist, serios, și nu cred că cei de acolo nu își vor respecta promisiunile. Sunt lucruri care au apărut și în presă, nu cred că vor da înapoi și nu-l vor mai lăsa pe Răduț la Pandurii”, a mai declarat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • agagpe spune:

    n.ar fi nici o pierdere. decat sa joaca jucatorii altora . mai bine joaca un jucator din pepiniera. cum ar fi unguru .

  • Eu spune:

    la noi aici nu se prea are grija de acesti tineri..in nici o declaratie de a lui..nu a zis ca are nevoie de vreun junior este incredibil..vaslui mai lua un junior dupa stanciu il lua si pe filip tot de 18 ani..aici la bagat pe copilu ala cu dinamo..nu sa mai auzit nimic de el..

  • Teo spune:

    „Copilul” ala cu Dinamo era Roberto Dumitru. Acum nu mai joaca pentru ca s-a accidentat .

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.