RSS post comments feeds rss email feeds twitter

De două ori argint și o dată bronz la Balcaniadă

/ 9 iunie 2012

Sportivii de la CS Pandurii Târgu Jiu nu s-au întors cu tolba goală de la Campionatele Balcanice de Alergare Montană de la Nova Zagora, pe lângă medalii obținându-se și calificări la Europenele ce se vor disputa pe 7 iulie în Turcia.

            Echipa de junioare, din care a făcut parte și Laura Popescu, a obținut medaliile de argint, tânăra atletă gorjeană având ghinionul de a cădea cu 2 minute înainte de a ajunge la final, ea alegându-se cu numeroase contuzii provocate de terenul accidentat pe care s-a alergat. Și echipa de senioare, în care Elena Moagă a alergat terminând cursa a șaptea, a obținut tot medaliile de argint, la doar un punct în spatele echipei Turciei, echipă care deține titlul mondial la această disciplină. Atât echipa de junioare cât și cea de senioare, vor participa în luna iulie la Campionatele Europene de Alergare Montană.

            Nici băieții nu au avut o evoluție deloc rea, cu trei gorjeni în echipă, Eugen Șorop, Claudiu Surlea și Daniel Lupulescu, echipa României a terminat a treia obținând medaliile de bronz. Din păcate, nu doar Laura Popescu s-a întors cu probleme medicale de la Nova Zagora, ci și Daniel Lupulescu, acesta suferind o entorsă din cauza condițiilor grele în care s-a alergat. „Ionuț Bură, antrenorul care a însoțit sportivii noștri la această competiție, ne-a spus că traseul a fost unul extrem de dificil, foarte abrupt și pe un teren accidentat, de aici venind și problemele pe care cei doi atleți ai noștri le-au suferit, dar peste care sperăm să treacă repede”, a declarat, pentru Sport în Gorj, Viorica Dima, directorul CS Pandurii Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.