RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș atenționează: „Ignea nu este înlocuitorul lui Pintilii”

/ 6 iunie 2012

Chiar dacă recunoaște că nu știe foarte multe despre Ignea, jucătorul adus de Pandurii în această vară de la UTA, Grigoraș este sigur de un lucru, Ignea  nu-l poate înlocui pe Pintilii.

„Pentru mine este clar, nu este înlocuitorul lui Pintilii la Pandurii, este diferenţă mare de tot între cei doi. Dar, şi Ignea este un jucător interesant, de viitor, să sperăm că va convinge cu timpul. Totul va depinde numai de el, dacă va face cu bine trecerea de la Liga a II-a la Liga I”, a declarat Grigoraș referindu-se la noul jucător al Pandurilor. Antrenorul echipei gorjene spune totuși că-l va păstra pe Ignea în lotul cu care Pandurii va începe noul sezon: „Va rămâne oricum în lotul meu, va face obligatoriu pregătirea de vară şi nu cred că va fi împrumutat la altă echipă. Ignea poate fi momentan doar o soluţie în plus la echipă, sper ca la momentul oportun să fie şi una viabilă”.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.