RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Albert Voinea: „Mintea mea este aici, să mă întorc la Pandurii”

/ 6 iunie 2012

Albert Voinea ar dori să aibă șansa de a arăta la Pandurii ce a învățat la Bistrița după ce a fost împrumutat un an la Gloria în liga a II-a.

Tânărul atacant al Pandurilor  spune despre anul petrecut în liga secundă că a fost unul bogat în experiențe, însă a fost umbrit de accidentarea din partea a doua a campionatului: „A fost un an în care am reușit și eu să strâng mai multe minute la un nivel mai înalt al fotbalului nostru. Dacă au fost suficiente îi las pe alții să vadă și să spună dacă merit sau nu să joc în Liga I. Mi-a mers foarte bine la Bistrița, mai puțin în ultima parte, când am fost accidentat și mi-am revenit cu greu după accidentare. De asta și trag tare acum, să mă recuperez cât mai bine, iar la reunire să fiu în forță maximă. Sunt fericit că am reușit să mă recuperez după accidentarea avută. A fost o perioadă grea pentru mine cât n-am jucat, mai ales că am plecat acolo ca să joc”, a declarat Albert Voinea la revenirea sa la Pandurii.

Jucător aflat în vizorul loturilor naționale la diverse categorii de vârstă, Albert Voinea spune că și dorește să aibă șansa de a arăta la Pandurii care i-au fost acumulările din ultima perioadă și nu se gândește la un eventual transfer: „Îmi doresc pentru moment să fac cât mai multe lucruri bune la Pandurii, iar apoi, dacă totul va fi bine, va veni și un moment să fie oferte și pentru mine. Momentan mintea mea nu stă la plecare, mintea mea este aici, să mă întorc la Pandurii, să arăt celorlalți că experiența mea de un an la Bistrița mi-a adus beneficii. Nu vreau să vorbesc prea mult. Poate la reunire mi se va spune altceva, poate în cantonamente se va vedea dacă există diferențe între momentul în care am plecat și acum”, a mai declarat atacantul gorjean.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.