RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Se joacă returul semifinalelor cupei

/ 5 iunie 2012

Miercuri se dispută returul meciurilor din semifinalele Cupei României, faza județeană.

Petrofac Țicleni va primi vizita celor de la Unirea Crușeț, o specialistă a acestei competiții, returul pornind de la scorul de 1-0 pentru echipa din Crușeț. O misiune mai ușoară pare să aibă Știința Turceni, echipă care s-a impus în meciul tur, în deplasare, scor 2-1, în fața celor de la Minerul II Mătăsari.

AJF Gorj s-a gândit la două date pentru disputarea finalei Cupei României: „Dacă se va califica și Petrofac Țicleni, finala se va juca pe 13 iunie, la Mătăsari, dacă nu va ajunge în finală, aceasta se va disputa mai târziu, pe 17 iunie. Ne dorim astfel să oferim mai mult timp campioanei Gorjului de a pregăti meciul de baraj, care va avea loc pe 20 iunie”, a declarat Jean Bălănescu, secretarul general al AJF Gorj.

Câştigătoarea campionatului judeţean Gorj, Petrofac Ţicleni, va întâlni în meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a campioana judeţului Caraş Severin, Muncitorul Reşiţa, partidă ce va fi organizată de AJF Mehedinţi.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.