RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Răduț a deschis scorul pentru naționala mică

/ 5 iunie 2012

Naționala de tineret a României a reușit să treacă pentru a doua oară de Slovacia și încă mai speră la o minune care să o ducă la barajul de calificare pentru turneul final al Campionatului European under 21 care se va disputa în 2013 în Israel.

Proaspăt pandur, Mihai Răduț a fost căpitanul echipei antrenate de Emil Săndoi și a reușit să deschidă scorul transformând un penalti obținut de Stoian, Filip, jucător dorit și el de Petre Grigoraș de la Steaua pentru a acoperi plecarea lui Pintilii, fiind cel care a stabilit scorul final transformând o lovitură liberă de la 16 metri. Titular în poarta naționalei mici a fost un alt jucător de la Pandurii, David Lazar, portarul echipei gorjene păstrând poarta neatinsă în dubla cu Slovacia deși în meciul de la București a avut unele ezitări care puteau fi taxate de adversari în prima repriză.

Ca și în meciul din Slovacia, fundașul Ionuț Rada, al treilea pandur din oastea lui Săndoi, a rămas pe banca de rezerve.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.