RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Conducerea Pandurilor infirmă transferul lui Cardoso

/ 5 iunie 2012

Dat ca și efectuat de presa centrală, transferul lui Cardoso la Volin Luțk nu este unul confirmat și de conducerea gorjenilor.

„Nu este adevărat că l-am vândut pe Cardoso la Volin Luțk. Este adevărat că suntem în discuții, cu mai multe echipe. Sunt două echipe din România care s-au interesat de Cardoso și mai sunt și echipe de afară care l-ar dori, echipe din Rusia și Ucraina, dar nimic nu este stabilit încă, nu s-a efectuat niciun transfer”, a declarat, pentru Sport în Gorj, Eugen Pîrvulescu, președintele executiv al Pandurilor.

Cardoso a jucat peste 100 de jocuri în tricoul Pandurilor în Liga I, în ultimul sezon reușind să înscrie de cinci ori, însă în retur a avut evoluții modeste pe noul post ce i-a fost oferit de antrenorul Petre Grigoraș, cel de fundaș central.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • dan spune:

    pacat, era o afacere buna la cat a aratat cardoso in ultimul timp,mai ales ca aveam solutii pe banda stanga.Cu 700.000 euro luam 2 jucatori buni pt echipa….

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.