RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CFR Cluj îl vrea pe Vranjes și nu prea…

/ 3 iunie 2012

Mijlocașul Stojan Vranjes se află încă sub contract cu Pandurii Târgu Jiu după expirarea împrumutului său la CFR Cluj, situația sa fiind incertă după ce oferta ardelenilor a fost una sub cerințe.

Vranjes a avut evoluții bune la echipa cu care a reușit să câștige titlul, dar se pare că nu va continua la CFR Cluj după ce ofertele primite de el, dar și de clubul gorjean nu s-au ridicat la nivelul pretențiilor. „CFR a făcut o ofertă de tot râsul, atât către Pandurii, cât și pentru jucător!”, a declarat, pentru www.prosport.ro, impresarul jucătorului, Zvonko Milojkovic.

Deși la un moment dat părea că între jucător și antrenorul Pandurilor nu mai poate fi loc de împăcare, Petre Grigoraș pare să fi lăsat totul în urmă și a declarat recent că este posibil ca Vranjes să revină la echipă dacă nu va ajunge la o înțelegere cu CFR Cluj sau cu o altă echipă care să-l cumpere în această vară de la Pandurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.