RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liga a III-a, la 90 de minute de finalul sezonului

/ 31 mai 2012

Liga a III-a se pregătește să tragă oblonul peste sezonul 2011-2012, iar echipele gorjene vor juca între ele în ultima etapă.

Minerul Motru și Pandurii II Târgu Jiu se vor întâlni la Motru într-o partidă în care cele două echipe vor porni cu stări de spirit diferite. Motrenii lui Fane Nanu au avut un sezon peste așteptări, tânăra trupă a Minerului reușind să fie până spre final în cărțile promovării, în vreme ce echipa secundă a Pandurilor a traversat perioade diferite în acest sezon și se află în zona minată a clasametului, un egal în ultima rundă eliminând orice emoție pentru târgujieni.

În cel de-al doilea derby gorjean al ultimei etape, Minerul Mătăsari va primi pe teren propriu replica Jiului Rovinari. Mătăsărenii au avut un campionat mult sub așteptări și posibilități și au nevoie de un egal pentru a evita emoțiile retrogradării. Jiul Rovinari a început acest campionat foarte bine, a terminat turul pe primul loc, dar problemele de lot din retur și-au pus amprenta pe evoluția elevilor lui Cătălin Trofin și echipa rovinăreană a avut o serie de sincope în debutul returului. Problemele Jiului s-au mai reglat pe final de sezon și trupa lui Trofin are ocazia să termine chiar pe locul 5 dacă va învinge la Mătăsari, iar FC Cisnădie va pierde acasă cu Prometeu.

Meciurile ultimei runde din Liga a III-a sunt programate a se disputa vineri, cu începere de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.