RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș n-ar spune nu revenirii lui Vranjes

/ 31 mai 2012

După împrumutul de 6 luni la echipa campioană, situația lui Stojan Vranjes nu este încă una rezolvată, CFR Cluj având opțiune de cumpărare pentru mijlocașul bosniac al pandurilor.

Vranjes mai are șase luni de contract cu Pandurii și, dacă CFR Cluj sau o altă formație nu îl va lua, ar putea să revină sub comanda lui Grigoraș. Tehnicianul Pandurilor spune că este dispus să uite vorbele grele rostite de ambele părți în prima parte a campionatului: „Despre problema Vranjes puteţi întreba conducerea clubului, ei ştiu mai bine actuala situaţie a lui. Dacă se va întoarce, nu-i nici un fel de problemă, eu îl aştept, dar după câte ştiu, mai are doar şase luni de contract cu Pandurii. Dacă CFR vor să îi prelungească înţelegerea sau să îl ia definitiv, pot să o facă, dacă nu, să se întoarcă la Târgu Jiu, nu ar fi niciun fel de problemă pentru mine chiar dacă a existat la un moment dat nişte vorbe aruncate aiurea în vânt… Pentru că, din punctul meu de vedere, atunci când vrei să pleci de la o echipă, pleci cum a plecat Chiricheş, cum a plecat Pintilii, nu trebuie să cauţi alte pretexte”, a declarat Grigoraș.

În turul campionatului trecut, Vranjes a jucat în 14 partide pentru Pandurii reușind să înscrie de 5 ori, din retur îmbrîcând tricoul celor de la CFR Cluj, echipă cu care a reușit să devină campion al României.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.