RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Batin s-a întors la CFR Cluj

/ 23 mai 2012

Paul Batin, jucător adus la Pandurii sub formă de împrumut în vara trecută, și-a încheiat contractul cu gruparea târgujiană.

Recent, antrenorul celor de la CFR Cluj, Ioan Andone, l-a pus pe Batin pe o listă a jucătorilor care vor reveni la echipa campioană după expirarea perioadelor de împrumut și pe care deja îi consideră drept întăriri ale lotului pentru sezonul viitor. Eugen Pârvulescu spune că știe că Paul Batin este dorit din nou la CFR Cluj: „Batin a fost un jucător împrumutat de noi de la CFR Cluj, iar împrumutul a expirat și el va trebui să se întoarcă la CFR la reunirea lotului. Am auzit și noi că antrenorul CFR-ului l-ar dori în lot”, a declarat președintele executiv al Pandurilor.

Paul Batin a jucat la Pandurii în sezonul 2011-2012 în 29 de partide adunând 1.502 minute pe teren, timp în care a reușit să înscrie de cinci ori.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • pufulete spune:

    LA CE OCAZII A RATAT CU DINAMO SI CU STEAUA ….NU ESTE PRIORITATE PRELUNGIREA CONTRACTULUI LUI BATIN! SUNT DESTUI JUCATORI SI IN PROPRIA PEPINIERA DORNICI DE AFIRMARE CARE AI POT LUA LOCUL! INCA UN JUCATOR CEL PUTIN DE NIVELUL LUI LEMNARU AR FI BUN

    • dan spune:

      nu cred ca lemnaru este peste batin ,insa este clar ca sunt amandoi jucatori modesti.Personal as fi mizat in continuare pe batin care are viteza si angajamentul superioare lui lemnaru, iar faptul ca andone il recheama la echipa este o dovada ca batin are potential…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.