RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pintilii și Maxim, convocați de Pițurcă pentru meciurile cu Elveția și Austria

/ 21 mai 2012

Doi panduri au primit scrisori de convocare la echipa națională condusă de Victor Pițurcă și vor avea o vacanță mult mai scurtă decât colegii lor în această vară.

Pintilii este deja o certitudine atunci când vine vorba de convocări la echipa națională, evoluțiile constant bune din campionat recomandându-l ca pe unul dintre cei mai buni mijlocași la închidere din România, însă surpriza plăcută pentru gorjeni este convocarea lui Alexandru Maxim. Tânărul jucător al Pandurilor a avut o ascensiune fulminantă de la sosirea sa la Pandurii de la echipa a doua a celor de la Espanyol, Maxim fiind jucător de bază în trupa lui Grigoraș în retur, când a reușit să înscrie de patru ori.

Cei doi panduri sunt chemați sub tricolor în perioada 27 mai-6 iunie, perioadă în care România va juca două meciuri amicale în străinătate, pe 30 mai, la Lucerne, cu Elveția și pe 5 iunie, la Innsbruck, cu Austria.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.