RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii construiește un centru de pregătire în inima Olteniei

/ 19 mai 2012

Președintele Pandurilor, Marin Condescu, a dezvăluit la finele ultimului meci disputat de gorjeni acasă în acest sezon că au demarat lucrările pentru un centru de pregătire care nu va fi însă în Târgu Jiu.

„Noi ne-am apucat să construim un centru de pregătire numai pentru echipele noastre de seniori şi juniori şi sperăm condiţiile de acolo în perioadele de întrerupere a campionatului să fie dintre cele mai bune. Vom avea 4-5 terenuri de sport, tot ceea ce este necesar unei echipe să se pregătească în linişte. Cheltuim prea mulţi bani în întreruperile de campionat sau înainte de începerea pregătirilor din afară cu cantonamentele. Baza va fi făcută în judeţul Gorj, la jumătatea distanţei dintre Craiova, Târgu Jiu, Severin şi Râmnicu Vâlcea. În mintea noastră, sperăm să facem un centru al Olteniei. Ar fi ceva extraordinar, e o dorinţă şi sper s-o şi realizăm până în toamnă”, a declarat Marin Condescu despre planul ce a început să fie deja pus în practică.

Deși președintele Pandurilor nu a spus și locația exactă a viitorului centru de pregătire, aceasta ar putea fi undeva în preajma Turceniului, localitate aflată, așa cum spunea Marin Condescu, la jumătatea distanței dintre cele mai importante orașe ale Olteniei, în plus, la Turceni își are sediul și unul dintre principalii susținători ai echipei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.