RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Eșec pentru „panduri” în ultima etapă

/ 19 mai 2012

Pandurii au pierdut la Chiajna, scor 3-1 (1-0) pentru Concordia, și așteaptă o înfrângere a celor de la U Cluj la Vaslui pentru a încheia sezonul pe locul 7.

Fără mari ambiții și pe un teren care a lăsat prea puțin loc pentru fotbal, elevii lui Grigoraș au pierdut în fața echipei care a răsturnat ierarhiile în acest retur sub comanda lui laurențiu Reghencampf.

Partida putea începe cu un „tontogol” marca Bănel Nicoliță, însă bulgarul Lanchev a avut noroc cu terenul greu, iar Niță a reușit să împiedice autogolul în minutul 10 respingând de pe linia porții. Pe un astfel de teren, pe care mingea a fost extrem de greu de cărat, fazele fixe au fost cele care au decis soarta meciului. Un corner executat de gazde în minutul 35 a fost fructificat de Filip, care a deschis scorul cu o lovitură de cap din 7 metri, de lângă Ungurușan. Pandurii a revenit în joc după pauză cu un gol marcat de Maxim în minutul 56, care l-a văzut prost poziționat pe Niță și a șutat din unghi, la colțul scurt, pentru 1-1. Tot Maxim putea fi cel care să întparcă scorul în minutul 60, dar după ce a venit puternic din spate și a rămas singur cu Niță a încercat o reluare pretențioasă și a ratat cea mai mare ocazie a meciului. N-a fost cea mai grea lovitură pentru gorjeni, care după doar un minut au rămas în zece oameni, Voiculeț fiind trimis la cabine după o lovitură cu cotul acuzată de un adversar. Jocul a intrat în același ritm, echipele au ajuns destul de greu în cele două careuri, Rusu a ratat șutul din poziție destul de bună, de la 17 metri, în vreme ce gazdele n-au iertat în minutul 75, când tot după o lovitură de la colțul terenului mingea a ajuns la Paulinho, care a șutat din marginea careului mare și și-a readus echipa în avantaj. Proverbiala ineficacitate a pandurilor a mai „strălucit” o dată în prelungiri, Batin reluând defectuos din poziție bună în minutul 91, pe contraatac gazdele demonstrându-și eficiența prin Rocha, care a punctat după pasa lui Guilherme.

În ciuda acestui eșec clar, Pandurii termină sezonul cu cel mai bun bilanț de la promovarea în prima ligă, cu 12 victorii, 11 egaluri și tot atâtea înfrângeri, cu un golaveraj pozitiv și cu 47 de puncte care i-au asigurat locul 8, gorjenii putând urca un loc în clasamentul final dacă U Cluj va pierde la Vaslui, trupa lui Grigoraș având avantajul rezultatelor directe în duelul cu gruparea ardeleană.

Concordia Chiajna – Pandurii Târgu Jiu 3-1 (1-0)

Stadion „Concordia”, Chiajna, spectatori: 1.500

A marcat: Filip (min. 35), Paulinho (min. 75), Rocha (min. 90+2) / Maxim (min. 56)

Concordia: Niță – Krumov, Mamele, Lanchev, Guilherme – Popa, Muzac (min. 65 V. Dinu), Filip, Paulinho – Rocha, Alex (min. 58 I. Iordache, min. 77 Vl. Munteanu). Antrenor: Laurențiu Reghencampf.

Pandurii: Lazar – Ungurușan, Viera, Rada, Vlad – Voiculeț, Pintilii (min. 46 Rusu), Nistor – Al. Grigoraș (min. 61 Batin), Lemnaru, Maxim (min. 78 C. Cristea). Antrenor: Petre Grigoraș.

Cartonașe galbene: Filip (min. 53) / Lemnaru (min. 42), Rada (min. 45)

Cartonaș roșu: Voiculeț (min. 61)

Arbitri: Teodora Albon – Petruța Iugulescu, Andra Hiticaș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • gabi spune:

    La meciul asta am fost fraieri…Trebuia sa castigam ,ne-am batut singuri…Maxim e mare nenorocit! E al treilea meci pe care-l strica cu ratarile lui…La 1-1 singur cu portarul rateaza si in faza imediat urmatoare Voiculet peimeste rosu…FRAIERI..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.