RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș e tranșant, vrea performanță la Pandurii

/ 15 mai 2012

După un an și jumătate petrecut la cârma Pandurilor, Petre Grigoraș spune că pentru a rămâne în această poziție este nevoie de un obiectiv mai îndrăzneț, iar pentru asta investițiile sunt obligatorii.

Grigoraș spune că în vară, dacă se dorește atacarea unui obiectiv mai îndrăzneț, alta trebuie să fie politica de trasferuri a clubului: „Nu vreau să fac grădiniță aici. Vreau să aduc și niște jucători de fotbal care să-mi intre titulari. Politica din vară, dacă vor să facem ceva cu care să avem pretenții la mai mult, trebuie să facem 3-4 transferuri de valoare care să intre în primii 11, nu ca să cresc încă trei copii, să îl aștept pe Tamboura, pe francezii împrumutați la Buzău, cu Roberto Dumitru și Unguru și să spun că am 26 de jucători, un lot numeros, puternic și atacăm cupele europene. Nu. Trebuie să facem 3-4 transferuri neaparat”, a declarat tehnicianul gorjenilor. Acesta menționează că încă nu a avut posibilitatea să discute serios aceste detalii, motivul fiind unul simplu, nu a avut cu cine: „Deocamdată trebuie să am cu cine discuta. Momentan domnul Condescu este plecat, am înțeles, la Bruxelles, Pîrvulescu pe la Buftea. Trebuie să așteptăm, să punem pe hârtie și să vedem ce putem aduce. Condiția să putem spera la altceva decât o clasare mediocră în ierarhie este să aducem 3-4 jucători peste ce avem noi sau la nivelul celor mai buni jucători ai noștri pentru a spera la un obiectiv. Altfel, ne înșelăm și ne păcălim singuri”, a declarat Grigoraș.

După ce în mai multe declarații anterioare Grigoraș a lăsat să se înțeleagă că există posibilitatea ca din vară să nu mai fie antrenor la Pandurii, acum acesta a fost cât se poate de explicit și a spus că nu va pleca decât dacă nu îi vor fi îndeplinite cerințele de performanță: „Prioritate are Pandurii. Dacă Pandurii n-o să aibă un obiectiv îndrăzneț ce înseamnă? Că ne despărțim. Am zis că sunt sub contract cu Pandurii, sper ca cei din conducere să înțeleagă că dacă se vrea performanță, trebuie să se facă investiții, dacă lucrurile acestea se vor face, niciun fel de problemă, vom continua împreună. Eu vreau să terminăm în primele șase sau în primele cinci. Pentru asta e nevoie de investiții, de adus jucători, e nevoie de făcut neaparat un teren de antrenament. Nu am făcut nici 20% din ceea ce îmi propuneam la antrenamente din cauza terenului. Am adaptat niște antrenamente mult mai simple și de plăcere pentru a putea face cîte ceva”, a mai declarat Petre Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.