RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Beşiktaş, la Târgu Jiu !?

/ 15 mai 2012

Pandurii intenţionează să sărbătorească o jumătate de secol de la înfiinţare, în această vară, în compania echipei turce Beşiktaş Istanbul.

Clubul Pandurii Târgu Jiu a aniversat în februarie, după ultimele date biografice, 50 de ani de la înfiinţare. Conducătorii au amânat pentru la vară aniversarea şi, se pare, se vor ţine de cuvânt. Petre Grigoraş a dezvăluit, la nivel de zvon, planurile oficialilor de la Pandurii. În discuţii să vină la Târgu Jiu ar fi gruparea Beşiktaş Istanbul, locul 4 în Turkcell Super Lig în ultimul sezon.

„Am auzit ceva înaintea meciului cu Rapid, că se încearcă aducerea celor de la Beșiktaș, dacă nu mă înșel, pentru că erau impresari care discutau despre cantinament și se discuta și despre un posibil joc înaintea începerii campionatului, la prezentarea lotului, să jucăm miercuri și să cerem o programare a jocului undeva pe luni. S-a vehiculat acolo numele celor de la Beșiktaș Istanbul, dar trebuie să contacteze impresarii și, binențeles, discuțiile vor fi purtate de conducători. Mai mult ca sigur se va realiza un meci de genul acesta”, a declarat antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraș.

Jocul amical s-ar putea disputa înaintea startului sezonului 2012-2013, prilej cu care oltenii şi-ar prezenta şi lotul.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.