RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juniorii B de la Pandurii au cedat cu 3-2 în fața celor de la Poli Timișoara

/ 14 mai 2012

Într-un meci fără miză, U Cluj calificându-se la Turneul final al juniorilor B după primele două partide susținute în turneul de zonă de la Alba Iulia, disputat pe un teren greu, în condiții meteo vitrege, juniorii Pandurilor au pierdut cu 3-2 (2-1) partida cu Poli Timișoara.

Antrenorii Cristi Popescu și Constantin Frimu au început jocul cu următoarea formulă: Lilea – Velea, Floroiu, Negrescu, Ciuciu – Șendroiu, Mâțu, Moroșanu, Bîrlan – Cocină, Mărgărit, în repriza secundă, în locul lui Șendroiu, fiind trimis pe teren și Pîrcălabu.

Timișorenii au fost cei care au deschis scorul în minutul 36 prin Sturza, dar Pandurii a avut o replică rapidă, Mărgărit reușind să restabilească egalitatea după doar două minute de joc după o ieșire greșită din poartă a goalkeperului celor de la Poli. Gorjenii n-au apucat să se bucure prea mult, egalitatea rezistând numai un singur minut, Bărbuț marcând cu noroc un gol după ce primul șut îi fusese respins de Lilea. Poli a marcat din nou după pauză, în minutul 52 Stoichescu finalizând după mai multe șuturi respinse de gorjeni. Cocină, în două rânduri, și Mărgărit au avut ocazia de a marca pentru Pandurii într-o replică puternică a gorjenilor după încasarea celui de-al treilea gol, însă reducerea handicapului s-a amânat până în minutul 69, când Negrescu a înscris dintr-o lovitură liberă stabilind scorul final.

„Am făcut un turneu bun, dar se vede că avem nevoie de mai multe meciuri cu miză. Jucătorii noștri au avut emoții și s-a simțit o anume lipsă de concentrare. S-a văzut lipsa meciurilor cu miză. Sperăm că pe viitor se vor căli atât fizic cât și psihic. Am câștigat un plus de experiență în trei jocuri foarte bune, la un turneu la care au participat echipe foarte bune fiind o zonă foarte echilibrată”, a declarat, în exclusivitate pentru Sport in Gorj, antrenorul Cristi Popescu.

În cel de-al doilea meci al ultimei etape, Universitatea Cluj a învins cu 1-0 pe Unirea Alba Iulia și este echipa care s-a calificat din această grupă la Turneul Final al juniorilor republicani B.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.