RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Apolzan aduce un nou Trofeu „Aurel Bulgariu” la Târgu Jiu

/ 14 mai 2012

Extrema dreaptă a Energiei, Darius Apolzan, este noul golgheter al României, jucătorul gorjean păstrând trofeul la Târgu Jiu după ce anul trecut el fusese cucerit de Gabriel Florea, actualmente jucător al celor de la HC Odorhei.

Apolzan a înscris de 9 ori la Suceava și a ajuns, conform statisticilor Federației Române de Handbal la 176 de goluri marcate în sezonul ce tocmai s-a încheiat, pe locul doi fiind reșițeanul Petrea, cu 157 de goluri. „Apolzan a câștigat Trofeul „Aurel Bulgariu” chiar dacă au mai fost câteva goluri care le-au scăpat celor de la federație. Din calculele noastre, din foile de joc pe care le avem, Apolzan trebuia să fie contabilizat cu mai multe reușite, dar a ieșit golgheter și așa. A marcat 9 goluri la Suceava și avea 12 goluri în fața lui Petrea, așa că nu avea cum să fie depășit”, a declarat antrenorul Liviu Andrieș despre reușita elevului său.

În afara trofeelor cucerite de Apolzan și Florea, în trecut și Marian Filip a reușit să fie încoronat ca golgheter al campionatului pe când îmbrăca tricoul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.