RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Recordul lui Vintilescu, bătut de Lemnaru

/ 13 mai 2012

Deținut de Sorin Vintilescu de ani buni, fără a reprezenta o performanță notabilă, recordul stagional de goluri marcate de un jucător al Pandurilor a căzut înnmeciul susținut de echipa gorjeană în Giulești contra Rapidului.

Sorin Vintilescu era cel mai bun marcator al Pandurilor într-un sezon cu doar șase reușite, performanță egalată totuți în sezonul trecut de Voiculeț, cei doi jucători marcând de câte șase ori, Vintilescu în sezonul 2006-2007, iar Voiculeț în urmă cu un an, în campionatul 2010-2011, cu specificația că ultimul are două dintre reușite din lovituri de pedeapsă.

Având în cont șase goluri în acest sezon înaintea meciului din Giulești, Lemnaru a bătut recordul în minutul 34, când a deschis scorul, și s-a detașat în acest clasament neoficial în minutul 71, când a marcat a doua oară în poarta Rapidului. Lemnaru a strâns astfel 8 goluri în acest campionat cu două etape înainte de sfârșitul său și, ca și Sorin Vintilescu, nu are niciun gol înscris din penalti. Golurile sale din acest campionat au fost înscrise în partidele cu Mioveni și Rapid, când a reușit câte o dublă, restul fiind marcate în porțile celor de la CFR Cluj, Astra, FCM Târgu Mureș și Mediaș.

Erou în Giulești, Lemnaru spune că aceste reușite puteau fi trecute în contul oricui dintre coechipieri, însă mai importante ar fi fost dacă ele asigurau un succes: „Putea să marce oricine. Noi am mers în Giulești să câștigăm, dar nu am reușit din păcate. Am controlat partida de la un capăt la altul, dar am făcut niște greșeli și asta ne-a costat. Am dorit să învingem și pentru domnul Grigoraș, care nu are niciun succes în Giulești, ne-a și spus să luptăm ca să învingem, dar n-am reușit decât acest egal. În tot campionatul, nu numai acum, am prestat un fotbal de calitate și cred că am fi meritat mai mult”, a declarat Vali Lemnaru după meciul care l-a făcut cel mai bun marcator al Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.