RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: “A fost o reacţie la cald, îmi pare rău! Nu plec niciunde”

/ 11 mai 2012

Noaptea a fost un sfetnic bun și Grigoraș a revenit în această dimineață asupra deciziei de a părăsi banca Pandurilor în ultimele trei etape mărturisind că a fost o reacție de moment, pentru care își cere scuze.

“A fost o reacţie la cald, îmi pare rău! Nu plec niciunde, rămân la Pandurii până în vară. Voi merge în continuare cu echipa, nu pot să o las la greu. Nu vreau să mai comentez nimic de arbitraj pentru că totul se răsfrânge asupra mea. Am muncit atât de mult să creez o imagine de om demn şi corect şi nu vreau să se interpreteze altfel aşa cum a încercat un anumit personaj de la Vaslui, Stanciu, sau cum îl cheamă pe el, că am fi jucat cu nu ştiu ce valize. Nişte prostii, nişte aberaţii de la un om frustrat, de la un om mic, fără demnitate şi onoare”, a declarat, pentru Radio Omega, antrenorul Pandurilor.

Petre Grigoraș declarase la finalul întâlnirii cu FC Vaslui că, în semn de protest, nu va mai conduce echipa gorjeană în acest final de campionat, în vreme ce oficialii vasluieni au declarat că Pandurii ar fi luptat în acest meci pentru prime suplimentare venite de la alte echipe.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.