RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Etapă la Liga a III-a

/ 11 mai 2012

Astăzi, Liga a III-a programează o nouă etapă, iar în seria a IV-a cele patru echipe gorjene susțin meciuri importante pentru situația lor în clasament.

Pandurii II și Jiul Rovinari dispută partide în deplasare, la Gaz Metan 2 Mediaș și Metaloglobus, în vreme ce „minerii” din Motru și Mătăsari joacă acasă cu Prometeu Craiova și FCM Târgoviște.

Echipa a doua a Pandurilor are un meci relativ ușor, chiar dacă este în deplasare, medieșenii trecând prin momente deloc bune în acest retur. Mai dificil se anunță meciul pe care Jiul Rovinari îl are de disputat la Clinceni cu Metaloglobus București. Rovinărenii au în continuare probleme de lot, soluția de avarie pentru postul de fundaș central, Lăcătușu, a picat și ea, jucătorul fiind accidentat, antrenorul Trofin fiind obligat să joace chiar el pe acest post. În plus, Metaloglobus se află într-o situație disperată, un eventual eșec pe teren propriu putându-le semna sentința retrogradării.

Surpriza plăcută a acestui sezon în Liga a III-a, Minerul Motru, în ciuda ultimelor rezultate și a faptului că s-a îndepărtat de primul loc, are toate motivele să spere la un succes în meciul cu Prometeu Craiova, o victorie păstrând aprinse speranțele de promovare având în vedere că Damila Măciuca are un program destul de dificil.

Minerul Mătăsari a avut parte de un sezon zbuciumat, cu rezultate mult sub așteptări, însă speră ca pe final să calmeze spiritele și meciul cu FCM Târgoviște poate fi un bun prilej de calmare a apelor, un succes al elevilor lui Ardeoiu înlăturând orice emoții pentru acest final de sezon.

Toate partidele se vor disputa astăzi, cu începere de la ora 18:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.