RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Condescu despre delegarea lui Robert Dumitru: „Nu e nimic întâmplător”

/ 11 mai 2012

Condescu nu știa de decizia luată de Petre Grigoraș de a nu mai sta pe bancă la ultimele trei partide din acest campionat în semn de protest și nu a dorit să facă niciun comentariu pe această temă.

„Nu comentez decizia lui Grigoraș în niciun fel pentru că nu mi-a comunicat-o. Ce să fac? Cutremur de 950 de grade…”, a declarat președintele Pandurilor după finalul partidei pierdută de echipa sa în fața Vasluiului cu 2-1. Condescu mai spune că prestația brigăzii de arbitri nu a fost o noutate pentru echipa sa, care s-a văzut nedreptățită de același arbitru și în meciul tur, de la Vaslui, iar prezența acestuia la Târgu Jiu nu este considerată deloc întâmplătoare: „Ce execuție? E primul arbitru care face asta? La Vaslui nu ne-au dat două lovituri de la 11 metri. Nu e nimic întâmplător pe lumea asta. Știți cum se spune, mare-i Domnul, meșter dracu’! Dar, e un meci de fotbal. Nu trebuie să facem un capăt de țară. Câștigăm la Rapid, batem pe Petrolul, hai să batem Concordia…”, a mai spus oficialul Pandurilor.

În legătură cu prezența sa pe teren pentru calmarea spiritelor, Condescu spune că a fost oportună și că era normal ca Pandurii să continue să joace: „Era 11 metri. Putea să rateze, puteam să mai dăm noi goluri… Dacă ieși de pe teren ai și sancțiune și ai și 3-0 sigur”.

În ciuda faptului că spune că echipa sa a fost dezavantajată în mai multe rânduri de arbitraj, Condescu nu va face memorii și nici nu va solicita arbitrii străini: „Nu fac niciun fel de memoriu. Nu voi cere arbitri străini. Nu sunt eu specialist ca să știu ce se întâmplă cu arbitrajul românesc”, a încheiat oficialul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.