RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Giotoiu despre actualul sezon al Energiei în Liga Națională: „Am lăsat o impresie bună”

/ 10 mai 2012

Pivotul Paul Giotoiu a avut parte în acest sezon de o problemă medicală ce l-a ținut o perioadă destul de lungă departe de teren, însă consideră evoluția Energiei în acest sezon ca una bună.

“Am lăsat o impresie bună. La cum am fost în acest campionat, cu accidentări şi probleme, a fost un sezon bun. Înainte de începerea campionatului se spunea că vom fi sub locul 8, iar acum pot spune că am făcut o figură frumoasă”, a declarat Paul Giotoiu. Acesta a mărturisit că speră să rămână la Târgu Jiu și în continuare și a precizat că a purtat discuții cu conducerea clubului căzând de acord asupra unora dintre clauzele contractului, mici amănunte urmând a mai fi puse la punct. În acest moment pivotul consideră că, în proporție de 70-80%, va juca în continuare la Energia.

Paul Giotoiu s-a accidentat în turul campionatului, la meciuld e la Turda, la tendonul lui Achile, problemă ce a necesitat și o intervenție chirurgicală ce l-a împiedicat să revină pe teren până acum câteva săptămâni.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.