RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juniorii A, calificați la Turneul final

/ 9 mai 2012

Meciul de la Arad dintre juniorii republicani A ai Pandurilor și cei de la UTA s-a încheiat cu scorul de 1-1, rezultat care consfințește calificare elevilor lui Dorian Gugu și Sorin Vintilescu la Turneul final.

Cei doi antrenori i-au trimis pe teren din primul minut pe Popescu – Lupu, Oiţă, David, Părpăneaţă – Unguru, Frunză, Neagu, Dumitru Roberto – Cilică, Novabilschi, pe parcursul întâlnirii intrând și Cimpoieru, Pârvulescu, Băloi, Rădulescu și Găvan. Gazdele au deschis scorul repede dintr-un penalti obținut și transformat de Raț. Juniorii Pandurilor au replicat dar ghinionul a împiedicat egalarea până la pauză, mingea trimisă de gorjeni spre poarta celor de la UTA lovind barele de trei ori doar în prima repriză. Oiță a reușit să egaleze în minutul 64 cu o lovitură de cap din careul mic în urma unui corner, fundașul Pandurilor stabilind astfel scorul final.

„Am început mai slăbuț, dar în repriza secundă i-am dominat cât se poate de clar. Au fost ceva emoții la 0-1, am avut și ghinion trimițând balonul în bară de trei ori în prima repriză, dar am reușit să egalăm, iar apoi am închis și noi puțin jocul. Am ținut de minge, nu le-am mai dat ocazia de a avea acțiuni periculoase și am menținut acest scor care ne-a adus calificarea”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Sorin Vintilescu.

Deși nu mai era nevoie de executarea penaltiurilor, Pandurii fiind echipa calificată la scorul de 1-1, pentru că regulamentul prevede ca în cazul rezultatelor de egalitate să se execute penaltiuri care să poată ajuta, acolo unde este cazul, la departajarea echipelor, echipa gorjeană s-a impus în fața arădenilor cu 5-3. De la punctul cu var au marcat Roberto Dumitru, Băloi, Oiță și Frunză, un penalti executat de gazde fiind apărat de Daniel Popescu, iar unul a lovit bara transversală.

Pandurii s-a calificat la Turneul final al juniorilor republicani A, turneu care are loc săptămâna viitoare, la Buftea. Pandurii va întâlni echipa lui Gică Hagi, Viitorul Constanța, marți de la ora 18:00, în cealaltă semifinală fiin calificate Poli Timișoara și Chindia Târgoviște. „Am reușit o performanță importantă, dar mai vrem o victorie. Că va fi în primul meci, că va fi în al doilea, vom vedea…”, a mai declarat Vintilescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.