RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juniorii B de la Pandurii merg la Turneul de Zonă de la Alba Iulia

/ 8 mai 2012

Juniorii republicani B de la Pandurii, copii jucători născuți în 1995 și 1996, antrenați de Cristi Popescu și Constantin Frimu, vor pleca la Alba Iulia unde este programat, în perioada 9-14 mai, Turneul de Zonă rezervat acestei categorii de vârstă.

Juniorii Pandurilor vor evolua într-o grupă din care mai fac parte gazdele de la Unirea Alba Iulia, FC Timișoara și Universitatea Cluj. „Șansele sunte egale la acest nivel de competiție pentru că participă cele mai bune echipe. Contează foarte mult ziua pe care o prind jucătorii, clima sau starea gazonului. Mergem cu încredere pentru a obține rezultate atât colectiv cât și individual. Cel mai puternic adversar pare a fi, din câte informații am, U Cluj. Am înțeles că au 7 jucători care evoluează în Liga a III-a, trei dintre ei fiind jucători de bază chiar”, a declarat Cristi Popescu despre șansele echipei sale de a prinde turneul final.

Antrenorul Cristi Popescu spune că echipa dispune de un lot echilibrat, cu care a reușit să marcheze o medie de patru goluri pe meci în play-off, ceea ce înseamnă foarte mult. În plus, golurile echipei vin din toate liniile: „Nu avem un singur jucător sau doi pe care să-I remarcăm. Și ca goluri avem mulți jucători care s-au remarcat. Dănăricu are 9 goluri, Cocină 8 goluri, Negrescu 9 goluri din postura de fundaș și căpitan de echipă, Mărgărit 16 goluri, cam toți jucătorii au avut randament bun. Ne-am calificat de pe locul 1, cu două victorii asupra principalei noastre contracandidate, Școala de Fotbal „Gică Popescu”. Antrenorul Petre Grigoraș a urmărit unele meciuri pe care le-am disputat acasă și, din câte am auzit ar fi interesat de vârful nostru de atac, Mărgărit, care este născut în 1996, și de Cocină, care este convocat la lotul național unde antrenor este Cristian Sava”, a mai spus tehnicianul tinerilor fotbaliști de la Pandurii. Faptul că echipa a reușit să se impună clar în fața rivalului tradițional din campionat a fost remarcat și antrenorul Constantin Frimu: „Avem un lot competitiv, bine pus la punct, atât la juniorii A cât și la juniorii B. Consider că e un progres foarte mare la Centrul de Copii și Juniori cel puțin la nivel de juniori republicani. Până acum am fost bătuți mereu de cei de la Școala de Fotbal „Gică Popescu”, dar acum, cel puțin la juniori B, i-am bătut aici la un scor destul de mare, iar acolo, deși am fost conduși cu 1-0, i-am surclasat cu 4-1”, a declarat tehnicianul gorjenilor.

Legat de obiectivele pe care cei doi antrenori le au cu această echipă, ele sunt împărțite, dar scopul principal este acela de a promova un număr cât mai mare de jucători: „Obiectivul nostru principal este acela de a aduce jucătorii în poziția de a putea face față la nivel de seniori. Obiectivul colectiv este acela de a obține rezultate și de a crea jucătorilor și clubului o imagine bună arătând că se lucrează foarte bine la Centrul de Copii și Juniori. Rezultalele pot fi calificarea la Turneul Final sau, de ce nu, să devenim campioni naționali. Noi mergem cu încredere. Avem o echipă omogenă și ne luptăm indiferent de adversar. Eu chiar cred în acești copii. Am beneficiat și de condiții bune, pentru că sunt pușine echipe care au beneficiat de două cantonamente montane”, a precizat Cristi Popescu.

Lotul juniorilor B deplasați de Pandurii Târgu Jiu la Alba Iulia

Portari: Eduardo Novabilschi, Remus Lilea

Fundași: Răzvan Negrescu, Leonard Popescu, Robert Muicu, Alexandru Ciuciu, Laurențiu Floroiu, Ovidiu Cherciu, Robert Mălăescu, Vlăduț Gruescu

Mijlocași: Andrei Mâțu, Andrei Pițian, Lucian Moroșanu, Cosmin Bârlan, Bogdan Dănăricu, Andrei Șendroiu, Marius Dăescu, Adelin Pârcălab

Atacanți: Valentin Ghiozdan, Daniel Mărgărit, Constantin Cocină, Alin Velea.

Programul jocurilor la Turneul de Zonă de la Alba Iulia

10 mai, ora 18:00 Pandurii Târgu Jiu – U Cluj

12 mai, ora 18:00 Pandurii Târgu Jiu – Unirea Alba Iulia

14 mai, ora 09:00 sau 10:00, Pandurii Târgu Jiu – FC Timișoara

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.