RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Calificări la Balcaniada de alergare montană

/ 7 mai 2012

La Slănic Prahova a avut loc Selecția națională la alergare montană pentru Campionatele Balcanice și cele Europene, mai mulți sportivi de la CS Pandurii Târgu Jiu reușind rezultate notabile.

Pentru Campionatele Balcanice din acest an, care vor avea loc la Nova Zagora, în Bulgaria, pe 7 iunie, s-au calificat cinci sportivi gorjeni. Laura Popescu, antrenată de Ion Bură, a reușit să ocupe locul 3 la junioare, Elena Moagă, atletă antrenată tot de Ion Bură, a încheiat alergarea pe locul secund, iar la seniori trei atleți de la Pandurii au terminat în primii cinci, Eugen Șorop pe primul loc, Claudiu Surlea, pe cel de-al doilea, iar Daniel Lupulescu pe locul cinci, Șorop și Lupulescu fiind sportivi antrenați de Viorica Dima, iar Surlea de Mircea Zorilă.

Laura Popescu și Elena Moagă ar putea alerga în echipa României la Campionatele Europene din acest an ce vor avea loc în luna iulie în Portugalia dacă federația va lua decizia de a trimite echipele de junioare și de senioare să participe la această competiție, cele mai mari șanse avându-le echipa de junioare.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.