RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieș: „Am greşit foarte mult în prima repriză”

/ 7 mai 2012

Partida de la Odorhei a fost pierdută de Energia după evoluția ștearsă din prima repriză, revenirea echipei lui Andrieș din partea a doua a meciului nefiind suficientă pentru a întoarce scorul.

„Din păcate am început destul de prost şi, în loc să conducem noi ostilităţile, am fost conduşi de echipa gazdă, care şi-a dorit foarte mult această victorie. Era un meci decisiv pentru configuraţia finală a clasamentului, iar acest lucru ne-a costat. Probabil că şi presiunea jocului, şi accidentările pe care le avem, nu am reuşit să aliniem un şapte foarte competitiv pentru acest meci decisiv, şi aceste lucruri au costat foarte mult. În repriza a doua ne-am apropiat şi la 3 goluri, dar nu am putut mai mult. Nu am avut ce să le reproşez băieţilor. Poate faptul că am greşit foarte mult în prima repriză şi n-am reuşit să punem presiune pe adversar. În repriza a doua a fost altă atitudine, dar asta e…”, a comentat antrenorul Energiei meciul pierdut la Odorhei în fața uneia dintre contracandidatele din lupta pentru locul 4.

Energiei îi rămân ultimele două etape, iar dacă speră la mai mult, este obligată să nu mai piardă: „Trebuie să ne pregătim acum pentru meciul de miercuri seara cu Dinamo. Mai sunt două etape, următoarea e decisivă. Trebuie să fim corecţi şi să spunem că şansele de a prinde un loc 4 sunt foarte, foarte mici. Dar ne vom juca şansa până la capăt şi vom vedea ce va fi în aceste două etape în care se pot întâmpla multe”, a mai declarat Liviu Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.