RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Handbalul masculin ar putea rămâne fără Cupa României

/ 4 mai 2012

Competiția în care Energia Pandurii Târgu Jiu a fost finalistă în sezonul trecut și care a trimis-o în Cupa Cupelor, Cupa României, este la un pas de desființare.

Federația Română de Handbal intenționează să renunțe la aceasta încă din acest an după ce EHF a decis să comprime din sezonul viitor două dintre competițiile sale, Cupa Cupelor și Cupa EHF, noua competiție urmând a se numi European Cup.

„Nu știm dacă se va mai juca cupa, deocamdată este programată la o săptămână după terminarea campionatului, pe 24 mai. Râmâne ca federația să decidă dacă se va mai juca sau nu se va mai juca. În zilele următoare vom afla dacă se va mai juca sau nu această Cupă a României. Ținând cont de prestația noastră de anul trecut, nedisputarea cupei ar putea fi privită ca o pierdere pentrunoi, dar ținând cont și la ce se întâmplă acum în campionat va fi foarte greu să realizăm ceea ce am realizat anul trecut”, a declarat Liviu Andrieș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.