RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pîrvulescu: „Și la Galați putem să obținem puncte”

/ 3 mai 2012

Președintele executiv al Pandurilor spune că evoluția elevilor lui Grigoraș de la Cluj îi dă speranțe că gorjenii se pot întoarce victorioși și de la Galați.

Eugen Pîrvulescu își motivează optimismul și prin dorința jucătorilor de a încheia sezonul pe un loc cât mai înalt în clasamentul Ligii I: „Atuul echipei noastre este dorința jucătorilor echipei noastre de a obține un loc superior în clasament. Orice meci se joacă pe primă, ultima noastră evoluție în deplasare a fost destul de bună, am obținut trei puncte la U Cluj, un adversar incomod, și eu cred că și la Galați putem să obținem puncte”, a declarat oficialul Pandurilor. Acesta mai spune că un succes la Galați ar însemna și un important plus de încredere pentru jucători înaintea meciurilor cu Vaslui și rapid, două dintre echipele care se bat încă la titlu: „O victorie la Galați ar fi foarte importantă pentru că apoi urmează acasă cu Vasluiul, nu mai zic de program, că jucăm din trei în trei zile, apoi mergem la Rapid. Sunt meciuri foarte grele pentru noi, cu echipe care au în continuare șanse la titlu și suntem conștienți că ne așteaptă partide foarte dificile”, a continuat Eugen Pîrvulescu.

Oțelul Galați este măcinată de probleme interne, cîștigarea titlului și banii primiți din participarea în Champions League nerezolvând problemele financiare de la Galați, dar Pîrvulescu spune că nu se gândește la problemele pe care le are Oțelul, ci doar la felul în care Pandurii își poate apropia victoria în meciul de duminică: „E problema Oțelului de ceea ce este în interiorul clubului. Pentru noi este important ca noi să jucăm la Galați, să fim concentrați, să nu facem greșeli și eu zic că putem să obținem un rezultat favorabil”.

Programat inițial a se disputa de la ora 19:00, meciul dintre Oțelul și Pandurii a fost reprogramat, acesta urmând a începe cu o jumătate de oră mai târziu, duminică, de la ora 19:30.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.