RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Drumul spre locul 6 trece pe la Galați

/ 3 mai 2012

Pandurii este în lupta pentru locul șase, loc aflat în imediata apropiere a granzilor și a locurilor ce duc în Europa, alături de gorjeni fiind în această luptă înscrise alte trei echipe, U Cluj, Oțelul și Astra.

„Pentru locul şase se bat vreo patru echipe, şi Astra se bate acolo pentru că e o echipă bună. Mai sunt 15 puncte în joc, e grea lupta pentru locul 6. Favorite suntem noi, Oţelul şi U Cluj, dar avem şi un program greu, jucăm la Galaţi, apoi cu Vaslui, mergem la Rapid, echipe care se bat la titlu. Mai avem şi cu Petrolul şi Chiajna”, a declarat Grigoraș evașuând parcursul echipei sale până la atingerea acestui țel, cel de a încheia pe locul șase acest sezon de Liga I.

Primul popas pe care trupa lui Grigoraș trebuie să-l facă în drumul spre locul 6 este cel de la Galați, campionii fiind în continuare o nucă tare, mai ales pe propriul teren, în ciuda tuturor problemelor ce s-au abătut asupra echipei de la malul Dunării: „Oţelul e greu de învins pe teren propriu. Doar CFR şi Steaua au câştigat acolo. O victorie acolo ar fi o surpriză mare şi plăcută. Ca să poţi să câştigi acolo trebuie să joci la capacitate maximă şi să ai şi şansă. E o echipă care primeşte greu meci, cu apărare solidă, jucători de contraatac buni, vârfuri de atac bune, mijloc bun, pe care îl cunosc bine. O echipă solidă cu experienţă, chiar dacă nu trec printr-un moment favorabil ne va fi greu. Va fi un meci foarte dificil. Doar forma de moment şi şansa pot să stabilească ceva. După clasament Oţelul e favorită, pornesc cu prima şansă. Fotbalul îţi oferă surprize plăcute şi neplăcute. Am fost favoriţi cu Sportul şi nu am câştigat, iar la U Cluj aveam şansa a doua şi am câştigat!”, a mai precizat antrenorul Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • fanatik spune:

    grig uita meciul cu sportul si hai sa jucam acelasi fotbal in continuare, bafta

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.