RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, fluierați pe final de joc

/ 2 mai 2012

Obișnuiți în ultima vreme cu rezultate bune și cu mai multe goluri marcate, suporterii Pandurilor au fluierat propria echipă în finalul întâlnirii cu Sportul Studențesc.

Grigoraș regretă că jucătorii săi nu au reușit să ofere un spectacol mai bun și nici să atingă pragul de 45 de puncte, unul care, conform spuselor sale, ar fi îndeplinit încă de pe acum în mare parte obiectivul clasării în primele zece: „Din păcate, nu am reuşit să legăm două victorii consecutive, ne-am fi dorit foarte mult. Cu 45 de puncte, ne făcusem socoteala, ne îndeplineam obiectivul de clasare în primele zece locuri iar celelalte meciuri le priveam ca pe nişte bonusuri. Socoteala noastră nu s-a potrivit cu ce s-a întâmplat pe teren. Îmi pare rău că nu am putut oferi o nouă bucurie publicului. E trist şi pentru noi. În fotbal trebuie să priveşti lucrurile cu seninătate şi să accepţi şi înfrângerea şi rezultatul de egalitate”, a spus antrenorul Pandurilor.

În legătură cu felul în care publicul s-a manifestat la acest meci, Grigoraș spune că l-a durut, având în vedere că s-a uitat prea repede saltul uriaș făcut de echipă înaintea acestui declin, cauzat în mare parte de pierderile de jucători din ultima vreme: „Publicul reacţionează aşa cum vrea. M-a afectat şi pe mine. La 1-0 am fost huiduiţi pentru o pasă înapoi. Cred că aceşti spectatori uită că nu cu mult timp în urmă aşteptau câte patru etape să înscrie un gol, iar acum vor să înscriem câte 49 de goluri pe tur sau retur. Oricum, este un rezultat absolut al pandurilor la goluri marcate, aşa că ar trebui să-şi revizuiască şi dânşii atitudinea, să-şi dea seama că echipa asta a pierdut vreo 8 jucătorii în ultimul an şi nu pot fi înlocuiţi aşa uşor. Am fost extrem de mâhnit. Aşa e în fotbal… Se uită foarte repede lucrurile bune pe care le faci şi, dacă nu câştigi 2-3 etape, s-a dus totul de râpă şi mă aşteptat la batiste albe şi scandări de genul demisia. Nu e nici un fel de supărare. Asta e viaţa de antrenor. Sunt mândru de jucătorii cu care lucrez, jucători de mare caracter şi nu pot să-mi schimb părerea după un asemenea rezultat”, a declarat antrenorul Pandurilor.

Nemulțumirile publicului spectator au început să se facă auzite după minutul 60, atunci când Grigoraș a făcut primele schimbări, Maxim și Pintilii fiind înlocuiți cu Alexandru Grigoraș și Batin, odată cu aceste schimbări echipa gorjeană n-a mai reușit să ajungă nici măcar o singură dată periculos la poarta Sportului.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • spaga spune:

    penibili

  • jean spune:

    felicitari grigoras pentru tot ce ai facut, sa va fie rusine celor care nu stiti sa apreciati munca antrenorilor si a jucatorilor pentru tot ce au facut pina acum

  • fanpan spune:

    EU SUNT MANDRU DE ECHIPA NOASTRA SI DE ANTRENOR. UNII SPECTATORI AU UITAT PREA REPEDE CA IN ALTE EDITII DE CAMPIONAT, IN ETAPA A-29-A ERAM CU MORCOVUL IN FUND, PE LOCURILE 15,16,17. OAMENI BUNI, NU UITATI,SUNTEM PE LOCUL 7.
    RESPECT GRIGORAS SI FELICITARI ECHIPEI PENTRU CE A REALIZAT ANUL ACESTA. HAI PANDURII!

  • fanatik spune:

    bravo grig si felicitari

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.